Raliul Dakar 2018, clasa UTV

Raliul Dakar 2018, clasa UTV

18.01.2018

raliul dakar  

Ajuns la editia 40, Raliul Dakar 2018 din America de Sud a inceput pe 6 ianuarie si se va termina pe data de 20. Tindem sa credem ca favoritii la titlu sunt doi, lupta dandu-se intre Polaris si Can-Am. Rezultatele de pana acum ne arata ca nu se intrevad sanse reale de castig pentru modelele Yamaha YXZ1000R, introduse anul acesta si care nu au ajuns intre primele trei finaliste in nicio etapa.

 raliul dakar 2018

Acesta este cel de-al doilea an cand UTV-urile au avut clasa proprie, celelalte segmente din competitie fiind reprezentate de quad-uri, motociclete, masini de curse si camioane. Toate vehiculele sunt puternic modificate pentru a face fata abuzurilor extreme, dar si pentru a transporta combustibil suplimentar, anvelope si diverse consumabile si sunt de asemenea prevazute cu afisaj de navigatie GPS.  Iata si rezultatele de pana acum.

Mai sunt doua zile pana la aflarea finalistilor!

                                                                                                          rezultate dakar 2018

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult
Taguri