Noul ecran LCD interactiv Polaris

Noul ecran LCD interactiv Polaris

12.06.2015

Simplu si interactiv, noul ecran LCD Polaris plaseaza riderul in mijlocul actiunii cand vine vorba de o experienta de pilotare moderna si confortabila. Imaginea de inalta rezolutie este de o claritate uimitoare, iar pilotului i se ofera posibilitatea de a alege ce informatii urmeaza sa-i fie afisate pe ecran. Se poate conecta la smartphone prin Bluetooth si puteti primi mesajele de avertizare si pe telefon. Afiseaza nivelul de incarcare al bateriei telefonului si puterea semnalului retelei. 

Conectivitatea la GPS ofera informatii despre localizare cum ar fi altitudinea, latitudinea si longitudinea. Aveti posibilitatea de inregistra un traseu pentru a-l putea reface ulterior. Intrand intr-o noua era a comunicarii dintre om si masina, noul ecran LCD de la Polaris tine pasul cu tehnologia momentului, afisand diagnostice, descrieri si sugestii tehnice, pentru o calatorie cat mai sigura si mai confortabila.

Versiunea pentru snowmobile ofera riderului posibilitatea de a limita turatia la 3000 rpm in scopul de a preveni actionarea ambreiajului, astfel incat snowmobilul nu se va misca chiar daca este accelerat. Sa speram ca aceasta optiune de securitate va fi implementata si pe UTV-uri intr-un viitor apropiat. 

Usor de instalat, ecranul are conexiune USB si o multitudine de functii pe care, suntem siguri, asteptati cu nerabdare sa le explorati. Ecranul Polaris poate fi achizitionat si separat, ca accesoriu.

Te-ar putea interesa si:

2024 Polaris RZR Lineup - principale caracteristici

Lineup-ul Polaris RZR 2024 are cate ceva pentru fiecare entuziast al offroad-ului, oferind side-by-side-uri Trail, Multi-Terrain, Wide-Open si, nu in ultimul rand, modele construite special pentru riderii juniori. Pasionatii de intreceri pot conta pe...

Citeste mai mult
Taguri