2023 CFMOTO 650NK, un naked bike irezistibil cu featuri de ultima ora

2023 CFMOTO 650NK, un naked bike irezistibil cu featuri de ultima ora

15.05.2023

2023 CFMOTO 650NK este un street bike modern capabil sa livreze 61.2 cai putere, performanta rafinata si confort deosebit. Poate atinge viteza maxima de 170 km/ora. 
Este o placere sa te plimbi cu 650NK o zi intreaga, datorita atributelor tehnice remarcabile si dotarilor complete. Motorul 649cc, 2 cilindri, 4 timpi, racit cu lichid, 8 valve, DOHC, pe injectie (Bosch EFI) construit de producatorul chinez beneficiaza de inginerie avansata si este cuplat la o cutie cu 6 viteze, iar suspensia tunata pentru o experienta mai sportiva contribuie la manevrabilitate crescuta la viraje. Pe scurt, 650NK este o motocicleta CFMOTO care iti permite sa duci abilitatile de riding la un nou nivel. Potrivita atat pentru deplasari zilnice urbane, cat si pentru drumuri lungi pe autostrada. In saua lui CFMOTO 650NK, vei simti emotia si adrenalina pilotarii unui big-bike. 

CFMOTO 650NK, un naked bike remarcabil atat in oras, cat si pe autostrada

In termeni de sasiu, CFMOTO 650NK vine echipat in sezonul 2023 cu suspensie fata cu furca telescopica KYB si cu monosuspensie KYB pe spate. 
Franele J.Juan (doua discuri pe fata, etrier cu doua pistoane si un disc, etrier cu un piston pe spate) furnizeaza putere de stopare superioara in orice conditii, lucrand impreuna cu ABS-ul (Continental). Pachetul este completat de jante din aluminiu si anvelope Pirelli (fata 120/70 ZR17 M/C, spate 160/60 ZR17 M/C).

Designul motocicletei de strada CFMOTO 650NK inglobeaza farul cu LED, sa pentru rider si sa pentru pasager, toba de esapament si sectiunea compacta din spate, contribuind la atractia vizuala a vehiculului. In plus, luminile LED complete permit o vizibilitate extraordinara si o experienta de riding mai sigura. 

Modelul seriei NK aduce mai multe featuri cheie: 

- sasiul comunicativ si suspensia precis ajustata KYB raspund instant la orice actiune, oferind un raspuns rapid si o pilotare fara efort. 
- lant RK fabricat in Japonia. 
- sistem de franare J.Juan
- Continental ABS - abilitate de stopare excelenta pentru distante mai scurte la franare si putere crescuta la franare. 
- cadru din otel
- display 5” TFT - afisajul tehnologic 5” TFT ofera feedback in timp util la o singura privire. Riderul poate vizualiza multiple functii pe ecranul color TFT care ajusteaza automat stralucirea pentru vizibilitate optima in orice moment al zilei. Instrumentarul complet color LCD ofera informatiii multiple: rpm, treapta de viteza, viteza, conectivitate. Sunt disponibile doua interfete pentru a diferentia modurile de riding. 
- anvelopele Pirelly Angel GT asigura aderenta excelenta, stabilitate ridicata si caracteristici de uzura excelente. Se descurca superb in conditii umede, reci. O anvelopa sport touring perfect capabila sa se adapteze la orice drum pavat, potrivita si pentru curse. 
- ambreiajul CF-SC Slipper ofera acceleratie mai rapida la viraje si o tranzitie usoara, eficienta, lina de la o treapta la alta. Un prieten grozav pentru riderii care prefera trecerea agresiva in trepte inferioare. 
- Bosch EFI. Bosch este unul din cele mai respectate nume cand vine vorba de injectie electronica de combustibil. Acest sistem contribuie la o pilotare fara efort si permite pornirea rapida la temperaturi mai joase, furnizand raspuns instant la acceleratie, emisii mai reduse si un consum de combustibil excelent.

Alte caracteristici:

  • sa de inaltime 780mm
    - garda la sol 150mm
    - rezervor 17L
    - greutate 206kg
    - scheme de culoare: Nebula White, Nebula Black.


2023 CFMOTO 650NK este un street bike irezistibil cu tehnologie si dotari de ultima ora.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult