Skijetul Sea-Doo Wake PRO 230, un adevarat expert la practicarea de sporturi nautice

Skijetul Sea-Doo Wake PRO 230, un adevarat expert la practicarea de sporturi nautice

22.05.2023

Modelul Wake Pro livreaza cea mai stabila plimbare pe apa cand vine vorba de sporturi nautice. Cu putere de top si spatiu extra pentru iesiri pline de adrenalina, acest skijet Sea-Doo furnizeaza o experienta watersports fara egal. 

Stabilitatea incredibila a lui Sea-Doo Wake Pro 2023 deriva din dotarea cu platforma lata proiectata cu ingeniozitate, in combinatie cu un echilibru perfect intre putere si acceleratie. Echiparea cu caracteristici specifice, plus mai multe optiuni disponibile recomanda aceasta ambarcatiune personala pentru distractie pe mare. Acest jetski BRP Sea-Doo permite acomodarea a 3 persoane. 

Atribute tehnice la superlativ pentru o experienta extrema inedita, palpitanta si sigura. Iata cele mai importante featuri cheie din dotarea PWC-ului Sea-Doo Wake Pro: 
- motor Rotax 1630 ACE 230 cai putere, cuplu impresionant si economie de combustibil extraordinara 
- carena ST3 fabricata din fibra de sticla stabileste noul reper, oferind stabilitate si manevrabilitate crescuta, alaturi de performanta offshore. 
- pachet Wake cuprinzator: schi retractabil LinQ, mod Ski exclusiv pentru acceleratie perfecta pe fiecare tractare, suport detasabil pentru placa si grafica unica WAKE. Toate standard. 
- display 7.8-inch complet color; Bluetooth, USB, permite integrarea de aplicatii smartphone pentru muzica , vreme, navigatie si multe altele. Sistem integrat BRP Bluetooth Audio Premium 100W rezistent la apa. 
- sistem iBR (Intelligent brake and reverse) - prima frana intuitiva pe apa din industrie, recunoscuta de Garda de Coasta a SUA aentru imbunatatirea sigurantei. 
- spatiu vast de depozitare si versatilitate sporita. Platforma de inot mai mare include puncte de accesorizare LinQ. 
- zona de depozitare ampla 96 L pe fata, usor de accesat din sezut, plus compartiment rezistent la apa cu port USB integrat. 
- sistem iDF (serveste la curatarea eficienta a admisiei printr-o simpla apasare de buton).


Skijetul Sea-Doo Wake PRO 230 este un ajutor expert pe apa la practicarea de sporturi nautice

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult