Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris 550 Voyageur 155 '20

fara TVA
7900 EUR

TVA inclus
9401 EUR

Posibilitate factura externa

Snowmobil Polaris 550 Voyageur 155 2020 - contactati-ne pentru informatii tehnice, disponibilitate si o oferta.

Capacitate standard: 1 persoana. 

Inclus in pret: scaun pasager.

2 ani garantie, snowmobil de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 550 Fan Engine, 2 cilindri
Capacitate : 544 cmc
Rezervor : 43,5 l
Racire : cu ventilator
Transmisie : chaincase
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : RMK reglabila cu amortizoare RydeFX MPV
Suspensie spate : INDY articulata cu amortizor RydeFX MPV
Frana spate : pe disc, AXYS RMK LWT
Lungime : 335.9 mm
Latime : 121.9 mm
Inaltime : 142 mm
Greutate : 217 KG
An : 2020
Culori : alb
Skiuri : PRO-FLOAT
Senile : 15 x 155 x 1.6 in Cobra
Tip Snowmobil : SPORT UTILITY

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.