Scroll to top

Stiri Recente

Kawasaki a introdus in sezonul 2020 motocicleta Z H2, un supernaked...

Este dificil să te afirmi pe segmentul de motociclete adventure tourer cand ai...

Ce cască să-ți cumperi pentru off road?


Ți-ai cumpărat un ATV sau o motocicletă? Amintește-ți un lucru foarte important - CASCA DE PROTECȚIE! Nu e suficient să-ți alegi un vehicul pentru off road bine dotat pentru a avea experiențe de riding in siguranta. Echipamentul este chiar vital!

Evident că scopul principal al căștii este, fără doar și poate, protejarea capului în cazul unui incident. Dar nu este doar atât! Trebuie să ții cont și de confortul oferit. Așa cum la alegerea unui vehicul ai în vedere diferite aspecte tehnice, tot așa este și la alegerea căștii: ai nevoie de confort, de siguranță, protecția termică, de rezistența la impact și la abraziune, rezistență la penetrare (și vorbim aici de cele mai des întâlnite situații - pietricele aruncate în aer de cauciucurile altor vehicule). 

 

Fă-ți timp și caută informații despre standardele de siguranță, caută o cască omologată, iar atunci când o cumperi verifică eticheta de certificare. Nu te uita doar după model, coloare sau prețul minim... nu-ți vor garanta suguranța. Prețul poate fi în acest caz un fel de ghid. În funcție de materialele folosite și protecția oferită, prețul crește. Un ghid îți poate fi și pe site-ul nostru, unde poți găsi o multitudine de variante. 

Tag-uri

echipament protectie, off road, casca motocross, casca atv, casca moto, casti off road,