Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki SX-R '19

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Distracție, adrenalină și depășirea limitelor, asta încurajează SX-R, skijetul stand-up al celebrului brand Kawasaki care dorește șă reinventeze și în acest sezon experiența nautică. Model proiectat după cerințele cele mai exigente ale ingineriei japoneze, și cu trăsături împrumutate de la modelele competiționle ce le-au adus victorii nenumărate, SX-R reușește să perfecționeze acest sport extrem oferind utilizatorului o experiență completă. Motorul puternic de 150cp, carena suplă, brațul de fixare ranforsat, ce aduce un plus de stabilitate și Splash Deflector-ul ce previne stropirea excevisă la viteze mari sunt atuurile principale care reușeșc să ajute pilotul în executarea manevrelor dificile și traversarea apelor tulburi. Toate aceastea alături de un design aerodinamic și o schemă de culoare specifică Kawasaki, de verde cu negru, însumează un vehicul acvatic remarcabil dedicat celor cu poftă de aventură.

Caracteristici standard:

- motor cu injecție, 1498cc 150cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- carenă suplă și rezistentă, creată pentru a permite viraje la viteze mari
- platformă de dimensiune crescută, cu stabilitate ridicată
- sistem de propulsie prin jet
- braț de fixare a ghidonului ranforsat pentru reducerea vibrațiilor și a pendulării față-spate
- pornire electrică
- duză de direcție din aluminiu, 87mm diametru, 102mm lungime
- spațiu de depozitare pentru obiecte mici, securizat cu plasă de cauciuc
- punte de dimensiune crescută oferă spațiu de manevră pilotului
- Kawasaki Splash Deflector pentru prevenirea stropirii excesive la viteze mari
- rezervor cu capacitate de 23L pentru autonomie optimă
- supapă de admisie apă cu grilaj din oțel

 

Skijet de vânzare și în rate.

Garanție 2 ani de zile.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve, DOHC
Putere : 150 CP
Capacitate : 1498 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 23 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 2655 mm
Latime : 765 mm
Inaltime : 840 mm
Greutate : 250 KG
An : 2019
Culori : verde/negru
Tip skijet : Sport

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.