Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Can-am Bombardier

Can-Am DS 90 X '19

Neinmatriculabil fara TVA
3285 EUR

TVA inclus
3909 EUR

Can-Am DS 90 X este un quad pentru copii care se face instant remarcat prin aspectul său inspirat după modelele de curse, cu un colorit impresionant pe negru, cu accente roșii. Sub capotă veți descoperi un motor de 90cc, monocilindru în 4 timpi, pe carburator, dar ceea ce impresionează este sistemul avansat de suspensii, cu braț dublu de tip A pe față, basculă pe spate și amortizoare premium HPG Piggyback. Pachetul mai include bull bar din aluminiu amplasat frontal, sistem de ajustare a înălțimii ghidonului, scărițe racing și jante din aluminiu. Distractiv și ușor de pilotat, Can-Am DS 90 X este un prim pas excelent în direcția sporturilor off road, în șaua căruia se pot naște campionii generației următoare.

- motor cu 1 cilindru, in 4 timpi, cu carburator Keihin, de 12cp, 90cc, racit cu aer
- cutie de viteze automata CVT F-N-R
- rezervor de 6L
- transmisie cu lant / ax solid
- pornire electrica si, de rezerva, cu kickstarter
- suspensie față cu braț dublu de tip A, cursă de 176mm, amortizoare HPG Piggyback
- suspensie spate pe basculă, cursă de 229mm, amortizoare HPG Piggyback
- frane puternice pe tambur
- lumini de zi
- bull bar frontal din aluminiu
- ghidon cu înălțime reglabilă
- scărițe de tip racing
- jante din aluminiu
- inaltime a seii de 685 mm pentru o pilotare confortabila si un bun control
- țeavă de eșapament cu look sport
- pachet grafic X-package

4 ani garantie, ATV copii de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Inmatriculabil : Nu
An : 2019
Culori : negru cu rosu

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.