Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Can-am Bombardier

Can-Am DS 250 '19

Neinmatriculabil fara TVA
3674 EUR

TVA inclus
4372 EUR

Can-Am DS 250 este un ATV pentru tinerii piloți, echipat cu motor de 250cc monocilindru în 4 timpi și sistem de transmisie pe bază de cutie automată cu variație continuă. Producătorul recomandă acest quad riderilor adolescenți cu vârste de cel puțin 14 ani, fiind construit pentru a contribui la dezvoltarea tehnicii si a controlului. De asemenea, modelul dispune de amortizoare cu preîncărcare reglabilă pe față/spate, permițând astfel setarea parametrilor suspensiei in functie de preferinte si de stilul de condus iar franele pe disc garantează opriri sigure și controlate. Pachetul este completat de un design modern si atractiv, inspirat de look-ul quadurilor din gama pentru adulti, cu o schema de culoare galbena în stil clasic Can-Am.

- motor monocilindru în 4 timpi, 249cc
- răcire cu lichid
- carburator Keihin PTG 23
- suspensie față cu braț dublu de tip A, cursă de 140mm, amortizoare pe ulei cu preîncărcare reglabilă
- suspensie spate de tip basculă, cursă de 170mm, amortizoare pe ulei cu preîncărcare reglabilă
- frână față pe discuri duble, hidraulică
- frână spate pe disc, hidraulică
- indicator aprindere faruri, temperatură ulei
- 2 proiectoare de 35W
- stopuri
- rezervor cu o capacitate de 12.5L

4 ani garantie, ATV copii de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Inmatriculabil : Nu
An : 2019
Culori : galben

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.